همسه

آنان که رفتند کار حسینی کردند، آنان که مانده اند باید کار زینبی کنند و الا یزیدی اند...

همسه

آنان که رفتند کار حسینی کردند، آنان که مانده اند باید کار زینبی کنند و الا یزیدی اند...

در نجف یافته ام چاره ی ناچاری را

آخرین مطالب

  • ۰۸ اسفند ۹۵ ، ۰۱:۰۳ ...

۲۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است

برای نمایش مطلب باید رمز عبور را وارد کنید
الف سین
۲۹ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۰:۱۲
برای نمایش مطلب باید رمز عبور را وارد کنید
الف سین
۲۵ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۲:۳۷
نه اینکه کاسه صبرم لبریز شده باشه از همه حرف هایی که در سینه حبس کردم
نه اینکه کم آورده باشم جلوی کنایه هایی که در لا به لای نوشته ها شنیدم
من همه این کنایه ها را دوست داشتم، همه این دلخوری هایی که به شکل کلمه درومدند و من رو بی مسئولیت، نامرد، بی انصاف، یکی مثل بقیه،  دونست، همه را دوست داشتم

فقط کمی و شاید بیشتر از کمی دلم گرفت از حجم این همه حرف ِ خورده، این همه دفاع ِ نکرده،...
آدم های بد و بی انصاف و نامرد هم ممکن است گاهی دلشان بگیرد
راستی، من چه قدر داد برای کشیدن دارم...

با سکوتم برای هر زخمی 
در دلم کوهی از نمک دارم


کاش هیچ کس این پست را نه ببیند نه بخواند نه پیغامی بگذارد...


الف سین
۲۵ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۶:۳۰ ۲ نظر

باخودم میگم چطور میشه آرزوهای بزرگ برای پریدن داشت وقتی دل یکی از تو شکسته باشه..

خدایا تو میدونی بنده ات چه قدر تقصیر داره و چه قدر بی تقصیره

کاش تو کاری کنی برای گره ی دل های بنده هات

ما تورو اهل انتقام گرفتن و اذیت کردن و نه گفتن های بی دلیل نشناخیم

هر دعایی که مستجاب نکردی پشتش رحمت و مراقبتی از بنده ت بود

یا رازق طفل صغیر

یا راحم شیخ الکبیر


گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است

اما چه سود حاصل گل های پر پر است


الف سین
۲۴ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۲:۳۲ ۰ نظر
یاسریع الرضا

یک سال و خوردی پیش که در محل کارم اینترنت پرسرعت خوبی داشتم، تونستم یک سری از فایل های صوتی شهید بهشتی رو بارگزاری کنم به این امید که به درد کسی بخوره. 
پیشنهادم این هست که بریزید رو گوشی موبایل و  به جای اصوات دیگر به این حرف ها گوش بدید.

الف سین
۱۷ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۸:۱۳ ۰ نظر

گاهی وقت‌ها به این فکر میکنم که "کلمه‌ها"، عجیب‌ترین آفریده های خلقتن. با "کلمه"ست که میشه آدمی رو شکست و با کلمه‌ست که میشه روی زخم‌هاش مرحم گذاشت. کلمه‌ها آفریده های عجیبی اند وقتی بزرگترین معجزه پیامبر(ص) ما کلمه‌ست. کلمه هان که دل ها رو لو میدن...

اما این عجیب ترین خلقت، با لشگر میلیونی و میلیاردیش، گاهی در مقابل یک سکوت و یک نگاه، سلاح از دست می‌اندازه و تسلیم میشه.  عجیب تر اینکه خدا راه رسیدن به سکوت رو از میون کلمه‌‌هاش عبور داده.

ما کجای این خلقت ایستاده ایم؟

آوینی گفته بود در عالم رازی است که جز به بهای خون فاش نمی‌شود، اما نگفته بود به بهای خون دل یا خون رگ‌ها...


پ.ن : اولین پست اینجا 

الف سین
۱۶ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۹:۱۲ ۱ نظر

 جمعیت، همواره به عنوان یکی از مولفه های اصلی و مهم قدرت در کشورها شناخته میشود. بحران کاهش و پیری جمعیت ایران اسلامی، تهدیدی بود که رهبر معظم انقلاب در مرداد ماه سال 1389 با اشاره به خطرات این تهدید، تمامی دستگاه های اقتصادی، فرهنگی، بهداشتی و همچنین قوه مقننه را ملزم به رفع تمامی موانع از سر راه موضوع افزایش جمعیت کردند. 


به گزارش رجانیوز، باید دانست بحران پیری و کاهش جمعیتی که هم اکنون گریبان گیر جمهوری اسلامی است،  موضوعی نبوده که بر اثر ساز و کار طبیعی و ناخودآگاه اتفاق افتاده باشد، بلکه کاملا دارای عقبه و هدایت شده بوده که بررسی هرچه بیشتر عمق و جوانب آن به خوبی نشان دهنده دخالت اشکار غرب در این موضوع است. دخالتی که تحت پوشش آژانس های مختلف سازمان ملل نظیر صندوق جمعیت، یونیسف، دفتر بهداشت جهانی و... نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورهای اسلامی و کشورهایی که به اصلاح غرب جهان سوم محسوب میشوند صورت میگیرد. برای مشخص شدن نحوه تاثیر گذاری غرب و بازوهای اجرایی آن در ایران نخست باید وضعیت فعلی شرایط جمعیتی کشور شفاف شود که در ادامه آن می توان به خوبی میزان تاثیر گذاری غرب در کاهش جمعیت اتفاق افتاده در ایران را مشاهده کرد.

الف سین
۰۷ ارديبهشت ۹۵ ، ۰۰:۲۵ ۰ نظر

کمیسیون مقام زن اولین بار در 21 ماه جون 1946 کار خود را آغاز کرد. این کمیسیون در ظاهر قدرت اجرایی و تصمیم گیری نداشته و تنها درسطح مشورتی در حال انجام فعالیت می باشد .

اگرچه حضور درمجامع بین المللی نظیر کمیسیون مقام زن می تواند نقطه مثبتی در سیاست خارجی کشورمان باشد لکن باید توجه داشت این موضوع تنها به یک حضور ساده ختم نشده و در بسیاری از موارد زمینه ساز فشارها و دخالت های بسیاری در امور داخلی کشور می شود. در همین راستا چندین دیدگاه در این جاچندین دیدگاه پدید می آید که عده ای با تصوری خوش بینانه حضور ایران در این مجامع را محلی برای نشان دادن چهره زن مسلمان می دانند و در سویی دیگر، دیدگاه واقع بینانه تری وجود دارد که این حضور را نفی نکرده لکن آسیب های ان را بیشتر از فوایدش می داند.

الف سین
۰۷ ارديبهشت ۹۵ ، ۰۰:۲۲ ۰ نظر
زمستان سال 1380 بود که آلن تورن نظریه پرداز فرانسوی «جامعه مدنی»، که به عنوان تحلیلگر «جنبش های اپوزوسیون» شناخته می‌شد، به دعوت عطاا.. مهاجرانی برای برگزاری جلسات مشترک! با مسئولان دولت اصلاحات که اکنون برخی از آنان خود از  رهبران اپوزوسیون هستند وارد ایران شد. آلن تورن با این هدف وارد کشور شده بود که به عنوان تحلیلگر و مشاور «حرکت‌های براندازانه» بتواند راهکاری را پیش پای مسئولین دولت اصلاحات قرار دهد تا با مدیریت و هدایت و تحریک جنبش های اپوزوسیون داخل نظام  تحت عنوان جنبش های مدنی! شروع به مقابله با حاکمیت کرده و برای تغییر و براندازی آن تلاش کنند.
 
الف سین
۰۷ ارديبهشت ۹۵ ، ۰۰:۲۰ ۰ نظر
بحران پیری و کاهش جمعیت، یکی از مهم ترین مسائلی است که پس از اشاره رهبری به  اهمیت و حاد بودن این مساله، دستگاه‌های ذیربط مامور به رفع این بحران در حوزه تعریف شده وظایف خود بودند. وضعیت کنونی جمعیت که از آن به عنوان پنجره جمعیتی تعبیر می‌شود، حالتی است که بیش از هرچیز نیازمند مدیریت صحیحی است که بتواند جامعه را به درستی از این وضعیت عبور دهد که در صورت عدم مدیریت صحیح، آن وقت است که جامعه در آینده با بحرانی به نام بحران پیری و کاهش جمعیت رو به رو خواهد بود.
 
الف سین
۰۷ ارديبهشت ۹۵ ، ۰۰:۱۶ ۰ نظر
پس از اعلام وجود بحرانی با نام «کاهش جمعیت»، انگشت اتهام کارشناسان امر به سوی قانونی گرفته شد که تا امروز به مدت 21 سال بدون آنکه دیگر به آن احتیاجی باشد در حال اجرا است. قانون تنظیم خانواده مصوب سال 1372، قانونی بود که اساس آن تلاش برای پایین نگاه داشتن جمعیت کشور بود و با اجرای آن نرخ باروری طی یک دهه نرخ باروری کشور از 6.4 فرزند به زیر 1.8 فرزند رسید! کاهش نرخی که به اذعان کارشناسان جمعیتی و مسئولین وزارت بهداشت بسیار خطرناک و غیر علمی بوده است. 
 
 
در این میان، همزمان با تلاش های مجلس برای عبور از قانون تنظیم خانواده مصوب سال 72،  و تصویب قوانین جدید و سیاست های مشوقی افزایش جمعیت، زمزمه هایی در مخالفت با تصویب این سیاست ها، از سوی  برخی گروه ها و افراد شنیده شد که با وارونه جلوه دادن حقایق سعی در انحراف افکار عمومی برای محق نشان دادن دعوی خود داشتند.
 
 
این افراد با طرح شعار «حق داشتن فرزند و تعداد آن» با تصویب قوانین جدید و حذف قانون تنظیم خانواده مخالفت خود را اینگونه عنوان کرده اند که نبایستی با تصویب قوانینی مردم را در داشتن یا نداشتن فرزند اجبار کرد، این جمله اگرچه در اصل صحیح است اما باید از این افراد پرسید کدام قانون است که این حق را از خانواده ها سلب کرده است؟
 
 
قانون تنظیم خانواده که از 21 سال پیش تا کنون در حال اجراست، تا مدت ها جلوی بیمه شدن فرزندان چهارم خانواده ها را گرفته بود. در کنار آن به مادرانی که قصد داشتن بیشتر از  3 فرزند داشته باشند اجازه مرخصی زایمان داده نمی شد تا جایی که بسیاری از زنان به خاطر حاملگی بالای 3 فرزند از محل کار خود اخراج می شدند! در کنار این موارد، ترویج عمل عقیم سازی دائمی یعنی وازکتومی و توبکتومی، با کمترین هزینه و حتی رایگان، تمامی این موارد آیا «حق خانواده ها را داشتن یا نداشتن فرزند» محدود نمی کند؟ چطور میتوان شعار نگرانی از دست رفتن حقوق مردم سر داد و همزمان از ماندگاری قانونی حمایت کرد که حق داشتن بیشتر از 3 فرزند را عملا زیر سوال برده است؟
 
 
محض اطلاع این افراد باید به اظهارات یکی از معاونین سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد، محمدحسن زاد در فروردین ماه امسال آمار تاسف برانگیزی را از اخراج زنان به دلیل مرخصی زایمان اعلام کرد که طی آن از میان 145 هزار زنی که از مرخصی زایمان استفاده کرده بوده بودند، 47 هزار نفر آنان پس از بازگشت از مرخصی اخراج شدند. شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان رئیس جمهور نیز چندی پیش اعلام کرد هفته ای 20 شکایت مبنی بر اخراج پس از گرفتن مرخصی زایمان به این معاونت ارسال میشود!
 
 
حال جای این سوال مطرح میشود آیا با وجود چنین تهدیداتی که برای مادران باردار وجود دارد همچنان می توان ادعا کرد حذف قانون تنظیم خانواده و سیاست هایی که از جنس این قانون هستند مخالف حقوق داشتن فرزند برای خانواده ها است؟
 
 
از سوی دیگر اخیرا با تلاش مجلس برای برداشتن و حذف عقیم سازی دائمی یعنی وازکتومی و توبکتومی مجدد این شعار پر فریب از سوی این افراد که بعضا حقوقدان نیز هستند مطرح شده است، مجددا و مکررا باید پرسید آیا مجوز برای عقیم سازی مردان و زنان جامعه با «حق داشتن فرزند» در تضاد نیست؟ عقیم سازی دائمی در مردان یا همان وازکتومی عملی است که امکان برگشت پذیری برای آن وجود ندارد و فردی که به این عمل تن داده است اگر در آینده تصمیم به داشتن فرزند بگیرد به دلیل برگشت ناپذیر بودن این نوع عقیم سازی ابدا امکان داشتن فرزند را دیگر ندارد و به عبارت دیگر آن فرد از داشتن یکی از حقوق اصلی و مهمش محروم شده است!
 

افرادی که مدعی هستند سیاست های تشویقی افزایش جمعیت با حق داشتن و تعداد فرزند در تضاد است باید متوجه شوند که تشویق خانواده ها برای داشتن فرزند با حقی که بالا از آن یاد شد در تضاد نیست بلکه تهدید مادران باردار به اخراج از محل کار و عقیم سازی دائمی والدین است که با «حق داشتن فرزند و تعداد آن» در تضاد است.


منتشر شده در جوان آنلاین
الف سین
۰۷ ارديبهشت ۹۵ ، ۰۰:۱۴ ۰ نظر

پس از فتنه سال 88 بود که بسیاری از فعالان فمینیست نقاب از چهره فعالیت های بی سروصدای خود برداشته و عملا به همراه جریانات دیگر وارد فاز براندازی دربرابر نظام شدند. هم پیش از سال 88 و هم بعد از آن و با پس زدن این افراد و جریانات توسط اکثریت جامعه، برخی از آنان فرار را بر قرار ترجیح داده و مطابق آن چه قابل پیش بینی بود به اپوزوسیون خارج از کشور پیوستند. 
 

 
تلاش برای براندازی، اصلی ترین هدف تقویت جنبش های فمینیستی در ایران توسط سرویس های غربی است. اوج گواه این مطلب، سفر نظریه پرداز مشهور فرانسوی، آلن تورن به ایران در آبان سال 76 و به دعوت عطاا.. مهاجرانی بود. آلن تورن که به عنوان چهره سرشناس نظریه پردازی جامعه مدنی شناخته می‌شود، پس از حضور در ایران در جلسات مشترکی که با چندین نهاد و دستگاه از جمله موسسه مطالعات وزارت امور خارجه، مرکز بین المللی گفتگوی تمدن ها، دانشگاه علوم اجتماعی دانشگاه تهران و... داشت، راه حل خود برای براندازی نظام و کنار گذاشتن حاکمیت،  میدان دادن به گروه های فمینیستی تحت عنوان انقلاب زنان دانست. وی معتقد بود باید با تحریک دختران دانشجو و فعالان فمینیست و با طرح شعارهایی پر رنگ و لعاب، آنان رابه صف اول جنبش های اعتراضی و اپوزوسیون تبدیل کرد. 
  
 

الف سین
۰۷ ارديبهشت ۹۵ ، ۰۰:۱۲ ۰ نظر
غرب و سرویس های جاسوسی غربی که همواره امریکا در راس آنان قرار دارد، همواره از برنامه ای مشترک برای رسیدن به اهدافشان در کشورهایی نظیر ایران، سوریه، عراق و کشورهایی از این دست بهره برده‌اند. می توان گفت علاوه بر برنامه مشترک، هدفی مشترک نیز دراین کشورها دنبال می شود و آن تجزیه و براندازی در کشورهای مذکور است اما نکته قابل تامل نحوه اجرای این برنامه ای که از آن به عنوان برنامه ای مشترک یاد شد، است.
 
 
الف سین
۰۷ ارديبهشت ۹۵ ، ۰۰:۱۰ ۰ نظر

سیستم آموزشی در کشور به دو بخش آموزش و پرورش و آموزش عالی تقسیم شده است. طبق بند سی‌ام قانون اساسی، فراهم کردن زمینه تحصیل رایگان برای دانش‌آموزان از وظایف دولت بوده و افراد در این بازه سنی موظف هستند این تحصیلات رایگان را طی کنند. اما همه حرف و حدیث‌ها به مقطع دوم سیستم آموزشی در ایران یعنی تحصیلات عالی و نحوه ورود متقاضیان به آن بر می‌گردد.

کنکور، تا همین چند سال پیش که تعداد دانشگاه‌ها نسبت به امروز کم و ظرفیت پذیرش در آنها پایین بود، مهم‌ترین سد و سنگی بود که در راه جوانان متقاضی ورود به دانشگاه وجود داشت. همین امر سبب شد رقابتی علمی در بین داوطلبان ورود به دانشگاه شکل بگیرد و دست آخر افرادی می‌توانستند وارد دانشگاه شوند که از لحاظ کسب نمره علمی از سایرین بالاتر بودند. شانس این افراد نسبت به سایرین در این بود که مزد تلاش خود را به صورت تحصیل رایگان در دوره‌های روزانه دانشگا‌ه‌های دولتی می‌گرفتند. البته این پایان ماجرا نبود و دانشگاه آزاد نیز در سوی دیگر قضیه با شرایط رقابت سخت که تنه به تنه آزمون دانشگاه‌های دولتی می‌زد در حال پذیرش دانشجو بود اما تنها امتیاز قبول شدگان این دانشگاه آن بود که فقط می‌توانستند تحصیلات خود را در مقطع عالی ادامه دهند و به ناچار باید شهریه تحصیل خود را از جیب می‌پرداختند.

الف سین
۰۷ ارديبهشت ۹۵ ، ۰۰:۰۳ ۰ نظر

محیط زیست، به دلیل آن که مستقیما بر شهروندان جامعه در حال اثر گذاری و اثر پذیری است، همواره از موضوعاتی بوده که سهم زیادی در مشغول کردن افکار عمومی به خود داشته است و دولت‌ها نیز مکررا از این مدخل مورد نقد و اعتراض قرار گرفته اند.

امروزه مسائل شاخص در محیط زیست نظیر آلودگی هوا، بازیافت، حفظ گونه های نادر جانوری و گیاهی، آلودگی آب‌ها و سایر مواردی از این دست تبدیل به محوری برای مطالبه گری از سوی گروه های فعال در بحث محیط زیست از دولت‌ها شده است.

الف سین
۰۶ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۳:۵۸ ۰ نظر
هم جمعیت و هم سبک زندگی، هر دو از موضوعاتی بودند که در سال‌های اخیر، پس از آنکه نخستین‌بار رهبر معظم انقلاب به آن‌ها اشاره کردند، مورد توجه بسیاری از دستگاه‌ها و رسانه‌ها قرار گرفته‌اند و مکرراً در مورد آن‌ها سخن گفته شده است. اما در این میان، جمعیت را می‌توان به‌عنوان یکی از فاکتورهای اصلی و تأثیرگذار در موضوع سبک زندگی یک جامعه معرفی نمود. اگرچه جمعیت را می‌توان به‌عنوان متغیری مستقل در بحث سبک زندگی مطرح کرد، اما توأمان می‌تواند به‌عنوان متغیر وابسته نیز معرفی شود. به این معنا که علاوه بر تأثیری که جمعیت بر سبک زندگی جامعه می‌گذارد، «سبک زندگی» نیز بر افزایش یا کاهش «جمعیت» تأثیرگذار خواهد بود. با این توضیحات، می‌توان عنوان کرد بر هم خوردن توازن جمعیتی در یک کشور، مثلاً کاهش کلی جمعیت یا متوازن نبودن جمعیت مؤنث و مذکر در آن کشور، چندین آسیب را با خود به دنبال دارد که می‌توان آن را در سه سطح فرد، خانواده و جامعه دنبال کرد.
 
الف سین
۰۶ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۳:۴۹ ۰ نظر
کشور جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در شرایطی قرار دارد که به آن پنجره‌ی جمعیتی گفته می‌شود. برای پنجره‌ی جمعیتی شاخص‌هایی تعریف می‌شود که از جمله‌ی آن می‌توان به بالا بودن میزان نیروی کار جوان و پویا اشاره کرد. اما نکته‌ی مهم در موضوع پنجره‌ی جمعیتی، کنترل و هدایت این پنجره است. به بیانی دیگر، اگر این پنجره و این دوران گذار به‌درستی مدیریت نشود، در آینده‌ای نه چندان دور، از پنجره‌ی جمعیتی به چاله‌ی جمعیتی سقوط خواهیم کرد. چاله‌ای که در آن نرخ باروی به‌شدت پایین، تعداد سالمندان بالا و تعداد نیروی کار جوان و فعال بسیار پایین است.
 
الف سین
۰۶ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۳:۴۷ ۰ نظر

در حالی که وضعیت جمعیتی کشور به سمت بحرانی‌شدن پیش می‌رود، برخی با ساختن واژه‌های دهان‌پرکن و منحرف‌کننده سعی در پنهان‌کردن خطر آن هستند.

 حدود سه دهه اجرای برنامه‌های تنظیم خانواده در ایران و بی‌توجهی برخی دستگاه‌های مرتبط، موجب شد که نرخ باروری در جمهوری اسلامی مرزهای هشدار (نرخ جایگزینی) را رد کرده و زنگ‌های خطرِ شکل‌گیری یک بحران جدی به صدا درآید اما از همان نخستین روزهایی که رهبر معظم انقلاب بر بسیج همه دستگاه‌های برای مقابله با شکل‌گیری بحران کاهش جمعیت تأکید و اصرار کردند، جریان‌هایی نه چندان خوشنام شروع به سنگ‌اندازی بی سر و صدا در مسیر عبور از این بحران کردند.

الف سین
۰۶ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۳:۴۴ ۰ نظر

 از ابتدای تاریخ تاکنون، همواره یکی از پرکاربردترین روش‌هایی که گروه‌ها برای جذب افراد از آن استفاده می‌کردند، «تطمیع» و به اصطلاح چرب‌کردن سبیل شخص بوده است؛ روشی که در آن به میزان اعتبار و تاثیر یک فرد، میزان پاداش یا همان عامل تطمیع نیز بالاتر رفته تا آن‌جا که لبه تیز مواضع شخص رفته رفته ساییده شده و سرانجام از آن زبان تیز و برنده چیزی نمانده جز تیغی کند و دهانی خاموش در بیان حرف حق.

 

بازی تکراری تاریخ را اما امروزه می‌توان در سیاست‌های غرب در به دام‌انداختن افرادی که نمی‌توان آنان را با روش‌های دیگری کنترل نمود، مشاهده کرد. غرب به خوبی دانسته که همه جا نمی‌توان با تهدید و زور افراد را وارد جبهه خود کرد، لذا اتاق‌های فکر غربی با سرمایه‌گذاری بر روش تطمیع ساختاری را برای به دام کشاندن افراد مؤثر مدنظر خود طراحی و اجرا کرده‌اند و به این ترتیب به محض مشاهده شخصیت‌هایی که در کشورهای هدف، ضمن داشتن جایگاهی معتبر اقدام به اظهار نظری علیه منافع غرب می‌کنند، سریعاً با واردکردن شخصیت مذکور به این بازی و اعطای جایزه یا پاداش به او، وی را مدیون و مقروض خود کرده و به راحتی راه برا برای ساکت‌کردن و همسوشدن او با خود هموار می‌کنند.

 

الف سین
۰۶ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۳:۴۱ ۰ نظر

صندوق جمعیت ملل متحد، از جمله آژانس های وابسته به سازمان ملل متحد است که علی الظاهر با شعار ارتقای سلامت باروری و جمعیت سالم، از نخستین سالهای انقلاب در خاک ایران مشغول فعالیت می باشد. محور اصلی فعالیتهای این صندوق، تلاش برای اجرای برنامه های تنظیم خانواده جهت جلوگیری از افزایش جمعیت است. همکاری با بدنه دولتی برای اجرای قانون تنظیم خانواده، برگزاری همایش و کارگاه های متعدد با موضوع تنظیم خانواده، پخش و توزیع رایگان وسایل جلوگیری از بارداری، به خوبی نشان می دهد که هدف اصلی این صندوق، پیش از سلامت جمعیت، کاهش جمعیت است.

الف سین
۰۶ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۳:۳۷ ۰ نظر